Transport frigorific la cele mai bune preturi!

Preturile sunt ridicol de mici pentru transporturile frigorifice! Oferim discounturi atractive pentru clientii fideli! La noi transportul frigorific este rapid si sigur.

Transport rapid de marfa frigorifica!

Atunci cand marfa pe care doriti sa o transportati intra la categoria marfurilor considerate perisabile, FILDER Auto - Transporturi Frigorifice - va pune la dispozitie servicii de transport frigorific la temperatura controlata de la -18 Celsius pana la + 30 Celsius, toate masinile fiind dotate atat cu sistem de racire / incalzire cat si cu aparate de printare a termodiagramelor, care indica temperatura de pe toata durata transportului.Ce oferim:

Filder AUTO va ofera urmatoarele servicii de transport auto: transport frigorific cu masini complet echipate frigorific; transporturi speciale

Service:

Pe langa transport frigorific, FILDER Auto va ofera si service profesionist, masini de mare tonaj la sediul nostru din Cluj Napoca, judetul Cluj.

Contactati-ne:

Pentru a ne contacta puteti utiliza formularul de contact, numarul de telefon 0745/007106 sau la adresa de e-mail: office@transpofrig.ro